Meer weten over zijn loopbaan bij Paree?

Lees hieronder zijn verhaal.
Dennis-de-Dreu-werkt-bij-Paree

“Het mooie van werken en leren is dat je leert tijdens je werk en er ook nog salaris voor krijgt."

“Drie jaar geleden ben ik bij Paree begonnen als leerling elektromonteur Industriële Automatisering via de Beroepsbegeleidende Leerweg  (BBL). In mijn tweede week mocht ik meteen in ’t veld aan de slag.
Inmiddels heb ik mijn opleiding MBO niveau 2 en 3 afgerond en zit ik in mijn 2e jaar Middenkader Engineering niveau 4.”

"Mijn werk bestaat nu vooral uit het onderhoud plegen aan bestaande installaties, eventuele aanpassingen uitvoeren en het aanleggen van nieuwe installaties. Van belang hierbij is het communiceren met de projectleider en de klant over het eindproduct. Verder ben ik bezig met het testen van de installaties; ik vind het leuk om het eindresultaat te zien."

Waarom werken en leren bij Paree
“Paree is een erkend leerbedrijf waar je meteen echt aan het werk mag. Bij Paree is het gezellig met leuke collega’s. Het werk is zeer divers en uitdagend. Het wordt gewaardeerd wanneer je met de klant meedenkt ook al betekent dat dan je planning voor die dag aangepast moet worden. Uiteraard altijd in overleg met de projectleider.
Bij Paree zijn er goede doorgroeimogelijkheden en werk je echt aan je toekomst."

Mijn toekomst bij Paree
“Ik wil nu eerst niveau 4 halen en meer werkervaring opdoen in de buitendienst. Daarna hoop ik uit te groeien tot een ervaren allround elektromonteur en wil ik mijn ervaring doorgeven aan leerling-monteurs.”

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact