Datum: donderdag 31 augustus 2023
Tijd: 15:00 – 20:30 uur
Locatie: Werrilaan 8 in ’s-Heerenhoek

 

Middels het aanmeldformulier onderaan deze webpagina meldt u zich aan voor Paree Connect. U bepaalt zelf hoe laat u aansluit. Wilt u de presentaties bijwonen? Dan kunt u hieronder maximaal 3 presentaties volgen!

Welke presentaties worden er gegeven?

 1. Paree Connect
  Onze verschillende afdelingen met ieder hun eigen expertise werken onderling nauw samen om totaaloplossingen te bieden. Zij vullen elkaar aan. Graag vertellen wij u meer over ons nieuwe multidisciplinair innovatieteam. 
 2. 3D/BIM engineering
  Door 3D/BIM engineering voorkom je in het voortraject faalkosten in de uitvoering. Hierdoor worden projecten efficiënter uitgevoerd. Met een demo laten we onze recente ontwikkelingen zien op het gebied van 3D/BIM engineering in de industriële automatisering en elektrotechniek (utiliteit). 
 3. Power Quality 
  Door de toepassing van frequentieregelaars en LED-verlichting komt er steeds meer elektronica in onze installaties. Hierdoor verslechtert de Power Quality. Het gevolg: hogere onderhoudskosten en energieverbruik. Wij leggen u graag uit wat Power Quality is, hoe het inzichtelijk gemaakt wordt en hoe de Power Quality verbeterd kan worden. 
 4. Industriële dataverwerking
  Binnen de industriële automatisering wordt veel data gegenereerd. Door slim om te gaan met deze data kan er efficiënter geproduceerd worden en wordt de downtime verlaagd (predictive maintenance).
 5. SCIOS Scope
  De SCIOS Scope veiligheidsinspectie is een wettelijke verplichting voor bedrijven. Graag praten wij u bij over de SCIOS Scope inspecties elektrische installaties (Scope 8), arbeidsmiddelen (Scope 9), materieel (Scope 10) en zonnestroominstallaties (Scope 12).
 6. Cloud VMS 
  Door het toepassen van Video Management Systemen (VMS) in de cloud, wordt een flexibele en schaalbare camera oplossing aangeboden. Wij praten u in het kort bij over de toepassingen en voordelen van Cloud VMS. 
 7. OneBase 
  OneBase is een praktische online beheertool voor de KPN ÉÉN en Hosted IP telefonie oplossing. Zelf namen en nummers toevoegen en wijzigen, doorschakelingen en nachtstanden aanpassen, mobiele abonnementen wijzigen of blokkeren en inzien van factuurdetails. Graag laten we u tijdens deze presentatie de voordelen zien van OneBase.
 8. Zorg 2.0 
  Van techniek gedreven naar data- en procesgedreven zorgalarmering, opgebouwd uit verschillende bouwblokken. Alarmering, smart sensoring en een leefcirkeloplossing (inclusief cliënten dashboards). Met trots presenteren wij onze ‘nieuwe’ zorgoplossing.
 9. Microsoft 365 procesoptimalisatie 
  Word, Excel en Outlook zijn belangrijke apps voor het uitvoeren van de dagelijkse taken. Graag praten wij u bij over de voordelen van de overige Microsoft 365 apps, zoals het samenwerken binnen Teams, het verkrijgen van inzicht in data door PowerBI en het automatiseren van dagelijkse processen middels Power apps. 
 10. IT security awareness  
  Een firewall, virusscanners en MFA zijn belangrijke IT security maatregelen die in de techniek genomen kunnen worden. IT security omvat echter meer dan technische maatregelen. Veelal blijkt een security incident veroorzaakt door een gebruiker. Wij leggen u graag uit hoe u als werkgever op een eenvoudige wijze het IT security bewustzijn bij uw medewerkers kunt verhogen. 
 11. Slim online vergaderen
  De afgelopen jaren heeft het online (samen)werken een enorme groei doorgemaakt. Kwalitatieve en gebruiksvriendelijke audio / video hulpmiddelen zijn hierbij noodzakelijk gebleken. Graag laten wij u de mogelijkheden zien op het gebied van (draadloos) presenteren middels Microsoft Teams Rooms oplossingen. 
 12. GACS gebouwautomatisering
  Utiliteitsgebouwen met verwarmingssystemen en airconditioningsystemen (al dan niet gecombineerd met ventilatie) met een vermogen van meer dan 290 kW, moeten vanaf 2026 uitgerust zijn met een Gebouwbeheersing- en controlesysteem (GACS). Hiermee vervalt de keuringsplicht van de verwarmings – en koelingsapparatuur. Graag gaan wij samen met u verder in op deze regelgeving en de beheermogelijkheden. 

Aanmeldformulier Paree Connect 31 augustus 2023

Aanmelden/afmelden Paree Connect

 • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.