TELECOM - IT

 

Nieuwe mogelijkheden Ontwikkelingen binnen de telecommunicatie en IT bieden steeds nieuwe mogelijkheden om bedrijfsprocessen te verbeteren. Paree B.V. is uw partner om deze nieuwe technieken toe te passen. Of het nu gaat om mobiele of vaste telefonie, IT dienstverlening of cloud oplossingen, u bent bij Paree B.V. aan het juiste adres.

Vaste / Cloud / Mobiele telefonie Paree B.V. is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van vaste en mobiele telefonie oplossingen. Hierbij kan er een keuze gemaakt worden voor een telefooninstallatie op locatie of een telefonie oplossing uit de cloud. Bij deze laatstgenoemde cloud oplossing betaalt u per medewerker per maand voor de gewenste dienstverlening. Vaste telefonie wordt steeds vaker vervangen voor een mobiele telefonie oplossing, met vaste telefonie mogelijkheden, zoals: doorverbinden, conference call en presence informatie. Paree B.V. verzorgt hierbij de abonnementen, de facturatie en de benodigde hardware.

Zorgoplossing Binnen de zorgsector is de fysieke afstand soms te groot, zodat de vraag naar oproep- en patiëntbewakingssystemen steeds verder toeneemt. Paree B.V. biedt een klant specifieke totaaloplossing waarin telefonie-, domotica- en beveiligingsinstallaties gekoppeld worden aan de overige installaties.

IT infrastructuur Of het nu gaat om UTP of glasvezelnetwerkbekabeling, Wi-Fi netwerken, netwerkswitches en routers, Paree B.V. beschikt over ruime kennis en ervaring voor een juist ontwerp, implementatie en service en onderhoud van het datanetwerk.

IT / Online werkplekken Paree B.V. is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van IT en cloud werkplekken. De online werkplek maakt kantoorautomatisering flexibel, waarbij u per maand per gebruiker betaalt voor wat u nodig heeft. Op- en afschalen gaat heel eenvoudig en u hoeft u geen zorgen meer te maken over back-ups en licenties. Aangevuld met de all-in helpdesk en de pro actieve monitoring bieden wij u optimale bedrijfszekerheid.

IT security IT security wordt een steeds belangrijker aspect binnen de geleverde IT oplossingen, of het nu gaat om een anti virus oplossing, een fire wall of een “two factor authentication” oplossing, Paree B.V. biedt u het gewenste beveiligingsniveau.

Actieve benadering Middels het actief monitoren van systemen op afstand, is Paree B.V. in staat om het onderhoud op uw systemen te optimaliseren. De servicedesk is altijd bereikbaar voor persoonlijk contact. Hiermee bewerkstelt Paree B.V. een hoge mate van klanttevredenheid.

Innovatieve, klant specifieke oplossingen Paree B.V. is een vooruitstrevend bedrijf. Voor ieder nieuw project stellen wij een team van specialisten samen dat voor u een innovatieve installatie op maat zal ontwerpen, installeren en onderhouden.

 

Telecom
Cloud services 1Cloud services 1
Telecom
Telecom
Paree - grijzebalk
Paree - 80jaar
Paree - optimaal
Paree - adres
Paree - totaaloplossing