INDUSTRIËLE AUTOMATISERING

Een optimaal functionerend productieproces garandeert een optimale productiviteit Paree B.V. is uw partner als het gaat om het ontwikkelen en begeleiden van industriële automatisering. Wij bieden u alle onderdelen op het gebied van elektrotechnische en procesindustriële projecten; van engineering, paneelbouw en installatie, tot en met volledige turnkey projecten. Tevens adviseert Paree B.V. over procesoptimalisatie. Wij voeren projecten uit voor klanten in de chemische industrie, voedingsmiddelen industrie, energieproducenten, waterschappen en overheden.

 

Procesautomatisering In de automatisering van machines en productielijnen biedt Paree B.V. totaaloplossingen. Het gespecialiseerde automatiseringsteam ontwikkelt en implementeert PLC en PC besturingssystemen, procesbediening- en visualisatie systemen en MES-, ERP- en MIS-ondersteuning.

 

Paneelbouw Besturings- en bedieningspanelen zijn de belangrijkste schakel tussen mens en machine. Paree B.V. ontwerpt besturingssystemen op maat, die vervolgens op onze locatie in ‘s-Heerenhoek worden gemaakt.

 

Elektro-, meet- en regelinstallaties Wij ontwerpen installaties in elektro-, meet- en regeltechniek volgens klantspecifieke eisen. De besturingspanelen en verdeelkasten worden in onze werkplaats beproefd volgens de geldende normen.

 

Midden- en hoogspanningsinstallaties Voor de realisatie van midden- en hoogspanningsinstallaties werkt Paree B.V. nauw samen met een betrouwbare partner. Samen met deze specialist op het gebied van midden- en hoogspanning leidt Paree B.V. elke opdracht tot een succesvol einde. 

 

Industriële automatisering
Industriële automatisering
Industriele automatisering
Industriële automatisering
Paree - grijzebalk
Paree - 80jaar
Paree - optimaal
Paree - adres
Paree - totaaloplossing