ELEKTRO - BEVEILIGING

Totaaloplossingen Paree B.V. ontwerpt, realiseert en onderhoudt alle elektrotechnische installaties in uw bedrijfspand. Paree B.V. onderscheidt zichzelf door het aanbieden van totaaloplossingen.

 

Gebouwbeheerssysteem (domotica) Een gebouwbeheersysteem koppelt alle techniek zoals verlichting, beveiliging, zonwering en zorgsystemen tot één geheel. Dit is gemakkelijk voor de besturing en beheersing en leidt tot meer comfort en vaak tot besparingen.

 

Energieprestatie advies Wij zijn gespecialiseerd in het uitbrengen van een Energie Prestatie Advies. Of u nu zelf energie wilt besparen of dat de overheid u verplicht om energie-besparende maatregelen te treffen, Paree B.V. geeft u een onafhankelijk en vrijblijvend advies over mogelijkheden om onnodig energieverbruik terug te dringen en/of duurzame energiebronnen toe te passen.

 

NEN3140-inspecties Paree B.V. is gespecialiseerd in het opstellen van een plan van toezicht en het verzorgen van advies om de geïnspecteerde onderdelen veilig te maken en te houden. Gekwalificeerd personeel voert de controles conform de NEN 3140 uit.

 

Branddetectie Tijdig signaleren van brand kan veel ellende voorkomen. Paree B.V. is een gecertificeerd branddetectiebedrijf; wij werken volgens een proces dat garandeert dat uw systeem voldoet aan het vereiste kwaliteitsniveau. Dit resulteert in een hogere betrouwbaarheid in geval van een melding.


Beveiliging en toegangscontrole Of u nu zelf een betere beveiliging wenst of dat u door de toenemende eisen op het gebied van veiligheid en persoonsregistratie verplicht bent om uw beveiligingssysteem te vernieuwen, Paree B.V. is een gecertificeerd beveiligings- en toegangscontrolebedrijf dat u hierbij van dienst kan zijn. Wij dragen zorg voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van uw beveiligingssysteem.


Cameratoezicht
 Door uw cameratoezicht te integreren met andere beveiligingssystemen, behaalt u optimaal rendement. Paree B.V. biedt u deze mogelijkheid, gebruikmakend van zowel de bestaande conventionele als de nieuwste IP systemen.


Noodverlichting
 De verantwoordelijkheid voor een correcte installatie en vluchtrouteaanduiding ligt bij de werkgever. Met een installatie van Paree B.V. bent u er zeker van dat uw gebouw voldoet aan alle wetten en regels met betrekking tot noodverlichting.
 

Elektro-branddetectie
Brandmeld installatie
Zonnepanelen
Branddetectie
Paree - grijzebalk
Paree - 80jaar
Paree - optimaal
Paree - adres
Paree - totaaloplossing